Direktlänk till inlägg 6 augusti 2008

På Promenad..

Av Sofia - 6 augusti 2008 14:53

Hej! 


I dag har vart en händelserik dag.. Som alla andra =) Vi har vart ute på promenad i vildparken, vilket skulle visa sig var ett stor äventyr för Silver.

Det var nämligen en stor skara med gräsänder där på bete som föll i Silvers intresse. Han satte sig och inspekterade lite avaktade i början, Sen tog han sig mod och satte efter ett par stycken, Och Matte och Husse efter i ett försök att avärja jakten men behövde inte göra så mycket för han lyckdes själv lista ut att Silver hör hemma på land och änderna i vattnet när han for med huvudet före rakt ner i ån! =)  Och sådan tur att man har kameran uppe vid sådana tillfällen, hehe :)

 
ANNONS
 
Tanten

Tanten

7 augusti 2008 17:14

SNYGG blogg! Jag lägger genast en länk till den från min ;) Snygg Silver med, så himla roligt att se honom. Han verkar växa lika fort som de andra valpisarna. Kolla länken som heter Lokes Lya från min sida, det är före detta Gråben som bloggar där.
Nospuss från mamma, pappa och syster Engla

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

7 augusti 2008 20:10

Ah, vad skoj att du också bloggar. Jag har följt er sen ni låg i mammas mage och nu kan jag ju hålla koll på dej också.
Du kommer säkert att lära dej att vatten är alldeles underbart när man är hund.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Loke

Loke

7 augusti 2008 21:54

Ylar på brorsan :) Kul att se dig igen :) och vad du vuxit, får äta mer nu så du inte växer om mig :)

Måååååååånga goa yyyyyyyyyl och nospuzzar från Loke :)

http://lokeslya.bloggagratis.se

 
Mina-Jakthundar

Mina-Jakthundar

8 augusti 2008 16:20

Härligt med ännu en hundblogg. Helt i min smak. Sen såg jag att du var skytt också. Det är jag med, dubbleskytt.

http://mina-jakthundar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 15 september 2009 23:35

         Nu e de dags för sängen snart.. eller den ligger ja redan i men tänkte släcka o sova snart, har jobbmöte i morgon bitti o sen jobbar ja kvällen så ja behöver några timmars sömn:) Annars idag har ja varit ute me Silver o hans kompis H...

Av Sofia - 15 september 2009 00:15

         Jaha nu va de ett tag sen jag skrev igen, men man har mycket annat i tankarna så ibland blir det så tyvärr. Det börjar bli kallt ute.. lite mysigt o lite ångest:) Silver trivs nu när de börjar bli kallare, speciellt sen när snön ko...

Av Sofia - 19 mars 2009 12:12

Nu va de ett tag sen igen!! .. hm Men hos oss är allt bra.. så härligt med vårväder! Silver blir bara duktigare för varje dag, vi har anmält honom till en aktiveringskurs nu i April så det ska bli kul. Han är ju såå glad i andra hundar så det kan va...

Av Sofia - 16 januari 2009 10:27

Hej! Här e de kallt och ruggigt.. Längtar till sommaren:) fast de e ett tag kvar, men vi går ju mot ljusare tider iallafall. Vi har varit i Motala och hälsat på Sonnys famlij några dar, Sonnys syster o systerson Samuel har varit o hälsat på. Dom bor ...

Av Sofia - 5 januari 2009 14:55

Idag har vi varit med min syster o barnen och åkt pulka:) Silver fick prova att dra pulkan,  och det gick undan vill ja lova! Vi har alla haft en härlig dag med mycke skratt! Silver och Bonnie har busat som bara den!, så nu e Silver helt utslagen o l...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ silver å ja  med Blogkeen
Följ silver å ja  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se